Wednesday, 31 July 2013

Freebies Doodle Muslimah Bertudung

Hai assalamualaikum ,


Wah wah ... Ina ni ... Mentang-mentang tak de keja , pi cari keja :p Hehehe . Hari ni , Ina try buat doodle . Alhamdulillah . Ina tak sangka pulak doodle Ina ni comel jugak :p Ceh cehh perasan . Ini baru second time Ina try buat doodle .. Masa first time tu , Ina guna photoscape , pehh tak cantik langsung ... Kali ni , Ina try buat guna photoshop... Ni pun Ina warm up , nanti Ina kena masuk pertandingan buat banner kat sekolah , dengan Ija guna komputer . Jadi , kalau bab bab doodle , maybe kitorang ada kelebihan lah :p Hihi..










Ada 9 set , tak silap Ina ... Kalau korang suka , ambillah :) 

Friday, 19 July 2013

Freebies Background Kawai

Hai assalamualaikum ,

Kawaii background for you ;D










Noted ;
Background ni boleh digunakan untuk twitter :)

Credit ;
Google 








Freebies Header #2

Assalamualaikum ,

Yeayyy yeayy hari ni Ina tak sekolah ! Wahhhhhhhhhhhhhhhh . Ina nak luangkan masa sepenuhnya di hadapan laptop ni . Hahhahaha .


So , this header for you . Just take it because it free . Opss . Do comment first , okay :D 








Noted ;
  • Transparent
  • 900 x 320


Sunday, 14 July 2013

Freebies Header Lee Kwang Soo

Assalamualaikum ,

Hari ni tiba2 rajin . Hahaha boring tak tahu nak buat apa . Jadi , sempena birthday Lee Kwang Soo , Ina nak bagi freebies header kat korang :D










Noted

  • Transparent
  • 900 x 320
  • Right click + Save Image